Google


Android'in beklenen yeni sürümü 4.4 KitKat, son halini Nexus 5 üzerinde böyle gösterdi!

Nexus 5'ten sızan yeni görüntüler, daha önce ekran görüntülerinde tanıştığımız Android 4.4 KitKat'ın neye benzeyeceği ve en son hali konusunda yeni ipuçları verdi.
İtalyanca web sitesi Tutto Android'in yayınladığı görüntülerde işletim sisteminin Google Now'u daha ön plana çıkardığı ve basitliğe önem verdiği gözleniyor. Örneğin üst tarafta görünen siyah çubuk, artık onu kullanmadığınızda arka planla bütünleşiyor. Aynı şekilde alt taraftaki ekran düğmelerinin siyah arka planı da onu kullanmadığınızda saydam hale geliyor. Simgelerde, duvar kağıtlarında ve kilit ekranında da stil değişiklikleri var; KitKat'a genel olarak daha renkli, düz bir tasarım hakim olmuş.
Ayarlar menüsünde de bazı değişiklikler var. Örneğin konum algılama, artık üç seçenek olarak sunuluyor: GPS sensörlerini kullanmayı sağlayan "cihaz sensörleri", sadece Wi-Fi ve mobil veriyi kullanmayı sağlayan "pil tasarrufu" ve üçünü birden kullanmaya izin veren "yüksek doğruluk". NFC seçeneklerinin ve ödeme işlevinin Ayarlar menüsünde daha ön planda olması da dikkat çekiyor.
Öte yandan internette dolaşan bir videoda da cihaz benzer şekilde karşımıza çıkıyor. Ancak bu videoda Android sürümünün Key Lime Pie olarak görünmesi, vdeonun eski olduğunu gösteriyor.
En son söylentilere göre Android KitKat ve Nexus 5, aynı anda, Salı günü ortaya çıkabilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Başa Dön