Google


Samsung Galaxy s4 özellikleri neler? Galaxy s4 Türkiye fiyatı ne kadar? Samsung yeni modeller üretmeye devam ediyor. Hızla değişen gelişen teknoloji telefonlara da yansıdı. Samsung Galaxy s4 Samsung'un bir harikası ve Samsung Galaxy S4’e iki yeni renk alternatifi geldi. Altın rengi ve yine altın temalı pembe renkler. Samsung Galaxy s4 Türkiye fiyarı ne kadar? Galaxy s4 özellikleri neler?

Samsung Galaxy S4 serisine iki yeni renk eklendi. Renkler pembe ve altın sarısı şeklinde karşımıza çıkarken iPhone 5S’in lansmanından iki hafta sonra yeni “altın”ların duyurulması “Samsung, Apple iPhone 5S'in altın rengini önceden biliyordu” yorumlarına neden oldu.


Yeni altın renkli Galaxy S4’lere dair görseller, Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki resmi Samsung Twitter sayfasında ortaya çıkarken yeni renklerin hangi ülkelerde satışına başlayacağı henüz belli değil.
iPhone 5S’in altın renginin gördüğü yoğun ilginin ardından harekete geçen ilk şirket Samsung değil; geçtiğimiz günlerde HTC’de altın renkte bir varyasyon duyurmuştu.

Son yılların androit akıllı telefonu Samsung Galaxy S4 ‘ün özelliklerini ve fiyatı merak konusu.

Bu cihaz son yılların en akıllı telefonu. Özellikleri ve tasarımı açısından şuan Samsungun en iddalı telefonudur.

Samsung Galaxy Özellikleri

5 inçlik Full HD Super AMOLED ekran,
Dört çekirdekli 1.9 Ghz işlemci,
Android 4.2 işletim sistemi,
13 megapiksel kamera,
2 GB ram,
9 dil destekli s-çevirmen,
Akıllı hareket,
Sesli fotoğraf,
Anı albümü gibi yüksek yazılım özellikleri vardır.

Samsung Galaxy S4 Fiyatı: İlk piyasaya çıktığı zamanlar 1.999 TL olan bu telefonun şuanki fiyatı ise 1.650 TL’dir.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Başa Dön