Google

Henüz yeni çıkan ve Türkiye'ye gelemeyen bu iki model arasında nasıl bir kıyas yapılır? Apple ile büyük bir rekabet içinde olan Samsung Galaxy Note 3 mü daha iyi, yoksa HTC'nin sson ürünü olan One Max mı... Kullanıcılar ve yeni akıllı telefon almak isteyenler bu iki cihaz arasındakı kıyaslaa sonuçlarını merak ediyor.



Apple ile akıllı telefon ve taplet piyasasında büyük bir rekabet içinde olan Samsung'un çıkarttı son akıllı telefon HTC'nin henüz Türkiye'ye gelmemiş olan modeli One Max ile kıyaslanıyor. Peki bu iki telefonun Türkiye satış fiyatı ve teknik özellikleri nelerdir. Samsunda Galaxy Gear (giyilebilir teknoloji / Akıllı Saat) ile uyumlu olan Galaxy Note 3 teknik özellikleri fiyatı ne kadar?
5.9 inç büyüklüğündeki dev ekranıyla dikkat çeken cihazda ayrıca parmak izi sensörü ve Sense 5.5 arayüzü gibi farklı özellikler mevcut.

HTC One'ı andıran bir tasarıma sahip cihaz için Htc One'ın büyük hali diyebiliriz. Öte yandan bu Htc One max'i piyasada oldukça önemli rakipler bekliyor. Sony'nin geçtiğimiz aylarda tanıtmış olduğu 6.4 inç büyüklüğündeki ekranı ile piyasadaki en büyük ekranlı phablet model Xperia Z Ultra ve Samsung'un IFA 2013'te tanıttığı Galaxy Note 3 bunlardan sadece ikisi.

Şu an büyük ekranlı bir akıllı telefon almak isteyenlerin aklına gelebilecek olan bu üç cihazı biz de karşı karşıya getirdik. Siz şu an büyük ekranlı bir akıllı telefon almak isteseniz bu üç cihazdan hangisini tercih ederdiniz?

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Başa Dön