Google


Samsung'un ortaya çıkan yeni kapaklı Android'inin özellikleri göz kamaştırıyor...

Telefon pazarında en fazla çeşide sahip şirketlerin başını çeken Samsung, daha geçtiğimiz gün kavisli ekranlı akıllı telefonu Galaxy Round'u duyurmuştu. Gün geçmiyor ki yeni bir Samsung modeli daha sızmasın veya duyurulmasın... Samsung, şimdi de yepyeni bir modelle daha karşımızda. Fakat bu defa bu Samsung'u ülkemizde göremeyeceğiz...
Samsung'un yeniden üretmeye başladığı kapaklı modelleri arasına eklenen SM-W2014 model numaralı telefon, diğer kapaklı cepler gibi, yine yalnızca Çin'de satışa sunulacak. Ancak sahip olduğu teknik detayları öğrendiğinde, özellikle kapaklı modelleri seviyorsanız bu telefonun ülkemizde de satılmasını isteyeceğinizden eminiz.
SM-W2014, 3.67 inç büyüklüğünde bir ekranın sahibi. Tasarımı nedeniyle biçilen ekran boyutuna en uygun çözünürlük olan 480x800 pikseli destekleyen telefon Super AMOLED görüntü sunuyor. Arka yüzeyinde 13 MP kamera bulunduran telefon, önünde ise görüntülü görüşmeler için 2 MP'lik objektifin sahibi. Android 4.3 Jelly Bean ile gelecek olan telefon, en son Wi-Fi standardı olan 802.11ac kablosuz bağlantı desteğini de sunuyor.
En iyisini en sona sakladık... SM-W2014, kalbinde Qualcomm'un en güncel ve en sağlam işlemcisi olan Snapdragon 800'ü bulunduruyor ve bu işlemciyi 2 GB RAM'le destekliyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Başa Dön