Google

 Taksim Kazancı Yokuşu yakınında patlama meydana geldi.




 Bu patlamayla ilgili açıklamalar doğalgazdan olduğu belirtilsede Patlamada çok sayıda kişinin yaralandığı belirtiliyor. Bundan dolayı bu olayın sebepleri hala araştırmalar içerisinde . Olay yerine ambülanslar sevk edildi. İnsanların akın akın olay yerine gitmeside ambulans ve itfaiyecilerin ulaşımlarını zorladı. Taksim’deki patlamanın gaz sıkışmasından meydana geldiği belirtiliyor. Yaralılar, çevredeki hastanelere kaldırıldı.
Doğalgaz nedeniyle kaynaklandığı belirtilen patlamada ilk belirlemelere göre 4 kişi yaralandı. Patlama nedeniyle çevredeki binalar ile araçlarda da hasar meydana geldi. Binanın önündeki bir aracın yan yattığı görüldü. Yaralılara ilk müdahale sokak ortasında vatandaşlar tarafından yapıldı. Binadan çıkarılan tüp dikkat çekti

İSTANBUL EMNİYET MÜDÜRÜ ALTINOK: CAN KAYBIMIZ YOK. 4 YARALIMIZ VAR

Beyoğlu Cihangir Mahallesi Kazancı Yokuşu'nda saat 16.15’te bir binada patlama meydana geldi. Patlamanın ardından olay yerine gelen İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Altınok patlamanın yoğun bir doğalgaz sıkışmasından kaynaklanan patlama olduğunu söyleyerek, "Allah'a şükrediyoruz, can kaybımız yok. 4 yaralımız var. Durumları iyi. Hayati tehlikeleri yok. Birisinin durumu biraz daha sıkıntılı ama hayati tehlikesi oldugunu zannetmiyoruz. Maddi hasar bayağı fazla görünüyor. Sokak dar. Gaz sıkışması da olunca böyle bir sonuç ortaya çıktı. Tesellimiz can kaybı yok. Yaralılar içinde, olay yerinden geçenler de var. İçeride çalışan çocuklar da var. 3 yaralımız çok hafif. 1 yaralımız biraz daha cam kesmesi falan sonucunda oluşmuş bir yaralama. Ucuz atlattık. Geçmiş olsun diyorum." dedi.

Cihangir Mahallesi, Kazancı Yokuşu civarından saat 16: 15’te büyük bir patlama meydana geldi. Çevredeki binalar kullanılamaz hale geldi, otomobiller ters döndü. Anadolu yakasından bile duyulan, adeta kulakları sağır eden patlama sonrası olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve güvenlik ekibi gönderildi.


0 yorum:

Yorum Gönder

 
Başa Dön