Google

Kablolu Şarj Cihazları Tarih Oluyor


Şarj etmek dahilin kablo kullanma güçunda olmayacaksınız. Kablosuz şarj dönemi başlayacak. Akılı telefonların sıkıntılarından biriside kuşkusiz pil ömrü olmuyor. Gündemde sıkıntısı giderilemeyen bu sorun  arkaık Bradcom tekniği ile ortadan kaldırılmayı hedefliyor. Bir türlü rayına oturmataraf kablosuz şarj  tarih olacağa benziyor.

Akıllı telefonların onca avantajında tarafında hepimizin ortak paranteze aldığı birlikteinde getirdiği en büyük sorun elbette pil ömrü. Gündelik ıslakamımızın hep bir noktasında akılımızın bir köşesinde  cep telefonun kalan pil ömrü oluyor. Gündelik ıslakamımızın hep bir noktasında akılımızın bir köşesinde cep telefonunun kalan pil ömrü bulunuyor. Her kati gittiği her yerde gözleri priz arıyor.

Her ne kadar bazı cep telefonu modelleri desteklese de kablosuz şarj hususiliği ne ovak ki bütün telefonlarda henüz yayılmadı. Buna karşı mobil teknolojileri geliştiren Broadcom bunu tekrarle yaymak dahilin çipini tanıttı. Broadcon yeni geliştirdiği BCM59350 çipi ile cep telefonların büyükblosuz şarj hususiliği getiriyor. Üstelk kablolu bağlantıya göre  hızlı şarj imkanı sunan çip5W yerine 7.5W güç uygulayabiliyor. Broadcomm tarafından üreticileri sunulacak olan bu teknoloji dahilin çıkış tarihi belli değil. Şirket duruma kimle çalışacağına karar vermedi. Teknolojiyi yakında cep telefonu ve akılı saatlerde görebiliriz.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Başa Dön