Google


Hata Merkezi Görüşü

 Oyunu uzun bir süredir kesintisiz olarak neredeyse her gün oynamaktayım SK Games Yani Soner kara oyunları benim gerçekten çok hoşuma giden oyunlar. Grafik olarak ayrı akıcıklık olarak ayrı bir zevk veriyor oyun. TÜRKÇE olmasıda ayrı bir güzellik neden çünkü tamamen türk yapımı bir oyunla karşımıza geliyor. Kodlaması grafikleri çok tatlı bir akıcılık sunmakta. Açıklamalarında türkçe olan oyunlardan daha çok zevk alırız. Oyunları nasıl oynıyacağımız hakkında daha çok fikire sahip oluruz ve nerede ne yapacağımıza ona göre karar veriririz.
Soner kaya oyunlarıda bu sistem içerisindeki neredeyse en güzel oyunlardan birtanesidir.


İndirmek İçin Google Play Resmine Tıklayabilirsiniz.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.skgames.trafficracer&hl=tr

 Google Play Açıklaması
Açıklama
Kendi arabanızla gerçek hayatta yapmak isteyip te yapamadığınız yüksek hız ve tehlikeli makaslar artık hayal değil! Traffic Racer, tüm bu adrenalini parmaklarınızın ucuna getiriyor. Traffic Racer, göz alıcı grafiklere ve gerçekçi sürüş hissine sahip bir yarış oyunu. Oyunda amaç, yoğun trafikte olabildiğince hızlı sürerek en fazla mesafeyi katetmek ve en yüksek skoru elde etmek. Tabi bu esnada trafikteki araçlara yakın mesafeli makaslar atmayı unutmayın. Yarışlardan kazandığınız paralarla arabanızı güçlendirebilir, yeni araçlar satın alabilirsiniz. Google Play Game Services desteği sayesinde tüm dünyadaki oyuncular arasındaki sıranızı görebilirsiniz! Sonsuz araba yarışı türü şimdi yeniden tanımlandı!

ÖZELLİKLER
- Göz alıcı 3D grafikler
- Akıcı ve gerçekçi araç kontrolü
- 21 farklı araç seçeneği
- 4 detaylı mekan: şehir dışı, çöl, karlı yol ve şehirde gece
- 4 oyun modu: Sonsuz, Çift Yön, Zamana Karşı ve Serbest Sürüş
- Çeşitli jant ve boya seçenekleri
- Online skorbord ve başarılar
- Türkçe dil desteği
OYNANIŞ
- Hareket sensörü ile veya dokunarak aracınızı kontrol edin
- Hızlanmak için ekranın sağına dokunun
- Yavaşlamak için ekranın soluna dokunun
PÜF NOKTALARI
- Ne kadar hızlı sürerseniz, o kadar çok puan ve para kazanırsınız.
- 100 kmh ve üzerinde sürerken, araçları yakından sollamak ekstra puan ve para kazandırır.
- Çift-Yön modunda karşı şeritten gitmek ekstra puan ve para kazandırır.

1 yorum:

  1. This is an oval-shaped assortment of the roulette numbers depicted within the order they fall on the roulette wheel. There’s no trick to ensure profitable at online roulette but you can to|you probably can} minimize the amount of cash you’ll lose. Heading to a European roulette table over an American one is an effective place to begin, because it takes the double zero out of the equation, so halving the house edge you’re up in opposition to. If you retain profitable free online roulette games, you might worry that the on line casino is making it simple to provide you a false sense of 1xbet korean safety .

    YanıtlaSil

 
Başa Dön