Google




Youtube, dinamik yayım izlerken yorumlarını ön tasarıya ortaya çıkarmak talep eden üyeler amaçlı Harika Hasbihal özelliğini çıkardı. Nitelik icabı üyeler belli miktarlarda tediye inşa ederek yorumlarını öne çıkarabilecekler.

YORUMLARIN KAYBOLMASI EN KOCAMAN ŞİKAYETTİ

Shiftdelete.tam olarak'in haberine yönelik fenomen video paylaşım servisi YouTube, son zamanlarda şahsi ve müessesesel amaçlı dinamik yayınlar amaçlı epeyce fazla kullanılıyor. Youtube'da yapılmış durumda olan dinamik yayınları takip eden kullanıcıların en kocaman şikayeti, yaptıkları yorumların öbür açıklar içinde hızlıca kaybolması ve bu sebeple yayıncının yorumu görememesi.

ÜCRET KARŞILIĞI AÇıKLAR ÖNE ÇIKACAK

Youtube'un ilanını gerçekleştirdiği Harika Hasbihal özelliği ile beraber, yayım esnasında yorum yapan üyeler tespit edecek bir para ödeyerek yorumun hasbihal kutusunun üst bölümünde sabit kalmasınısağlayabilecek.

ÜCRET ARTTIKÇA ZAMAN DE ARTACAK

Yorumunun 2 dakikadan 5 saate civarı hasbihal kutusunda sabit olarak kalmasını sağlayabilecek durumda olan kullanıcılara, bununla beraber para arttıkça bir seferde daha çok karakterde kısa mesaj yazma sağlanacak.
Yorumunuzun yapılmış durumda olan bir dinamik yayım esnasında 2 dk süresince sabit olarak kalmasını istiyorsanız 2 dolar, 5 saat süresince kalmasını istiyorsanız ise 500 dolar ödemeniz isteniyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Başa Dön