Google

Galatasaray Real Madrid maçı hangi kanalda?

Real Madrid Galatasaray maçı ne zaman? Real Madrid Galatasaray maçı saat kaçta? Real Madrid Galatasaray maçı nerede oynanacak? Real Madrid Galatasaray maçı hangi kanaldan yayınlanacak? Real Madrid Galatasaray maçıyla ilgili tüm bilgiler burada...

Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında Sivasspor’u 2-1'lik skorla geçerek moral bulan Galatasaray’da gözler Real Madrid maçına çevrildi.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda 27 Kasım Çarşamba günü deplasmanda Real Madrid ile kritik bir sınava çıkacak. Real Madrid Galatasaray maçı D Smart 77. kanal'dan naklen yayınlanacak.

Son Şampiyonlar Ligi maçında deplasmanda Kopenhag’a 1-0 yenilerek gruptan çıkma yolunda önemli bir üç puan kaybeden sarı-kırmızılı ekipte şimdi gözler Real Madrid maçına çevrildi. İstanbul’da oynanan ilk maçta rakibine 6-1 gibi farklı bir skorla yenilen Galatasaray, İspanya’da puan ya da puanlar alabilmek için Real Madrid karşısına çıkacak.

Galatasaray, Real Madrid ile kulüp tarihinde ise altı kez resmi karşılaşmalarda mücadele etti ve her iki tarafta üç galibiyet aldı. İlk olarak 2000 senesinde UEFA Süper Kupa için birbirlerine rakip olan iki takımdan gülen taraf Galatasaray oldu ve Süper Kupayı 2-1'lik galibiyetle müzesine götürmeyi başardı.

İki takım aynı sezonun ikinci yarısında bir kez daha karşılaştı. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 2000-2001 sezonu çeyrek final aşamasında rakibini İstanbul’da konuk eden Galatasaray sahadan 3-2'lik skorla galip ayrıldı. Ancak rövanşta Real Madrid, evinde Galatasaray’ı Raul (2) ve Ivan Helguera’nın golleriyle 3-0 mağlup ederek turu geçen taraf oldu.

Galatasaray ve Real Madrid yine bir UEFA Şampiyonlar Ligi maçında 2012-2013 sezonunda çeyrek finalinde karşı karşıya geldi. Deplasmandaki ilk mücadelede Cristiano Ronaldo, Karim Benzema ve Gonzalo Higuain’in golleriyle 3-0 yenilen Galatasaray, rövanş maçında Cristiano Ronaldo ile geri düşmesine rağmen Emmanuel Eboue, Wesley Sneijder ve Didier Drogba ile rakibine anında cevap verdi ve Cristiano Ronaldo’nun son dakika golünün ardından karşılaşmayı 3-2 kazandı.

Real Madrid ile son maçına ise kendi evinde çıkan Galatasaray, sahadan 6-1 gibi tarihi bir skorla geçilerek Şampiyonlar Ligi’ne kötü bir başlangıç yaptı. Şimdi yedinci kez İspanya devinin karşısına çıkacak olan sarı-kırmızılılarda gözler 27 Kasım Çarşamba akşamı oynanacak olan karşılaşmaya çevrildi.

Real Madrid Galatasaray maçı 27 Kasım Çarşamba günü saat 21.45'te Santiago Bernabeu Stadı’nda oynanacak. Real Madrid Galatasaray maçı D Smartspor’dan yayınlanacak.

Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda oynanan maçlarda alınan sonuçlar, oluşan son puan durumu ve kalan maçların programı şöyle:

17 Eylül Salı (1. Maçlar)

Galatasaray – Real Madrid: 1-6

Kopenhag – Juventus: 1-1

2 Ekim Çarşamba (2. Maçlar)

Juventus – Galatasaray: 2-2

Real Madrid – Kopenhag: 4-0

23 Ekim Çarşamba (3. Maçlar)

Galatasaray – Kopenhag: 3-1

Real Madrid – Juventus: 2-1

5 Kasım Salı (4. Maçlar)

Kopenhag – Galatasaray: 1-0

Juventus – Real Madrid: 2-2

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Başa Dön