Google



 Ulaşıma Çözüm Bulunamadı Ama İETT otobüslerinde ücretsiz internet hizmeti verilecek

Trafik Sorununa Çözüm Bulamadıkları İçin Artık Otobüslerle Ulaşım Sağlayan Vatandaşlara Büyük Hizmet Sunan İstanbul Büyük Şehir Beledeyi Başkanı  Kadir Topbaş Gençlere Nimet Denilebilecek Bir Hizmet'e Adım Attığı Haberi Gelmiştir. Bu Yatırımdaki Bütçe Biraz Bana Yüksek Gelmiş Olsada Başarılı Bence..


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, kent için aldıkları yeni otobüslerde ücretsiz internet hizmeti verileceğini ve vatandaşların telefonlarını şarj edebileceğini açıkladı.

Topbaş, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “İstanbul için aldığımız 100 modern ve akıllı yeni otobüslerimizde artık wireless ile ücretsiz olarak internete girebilecek ve cep telefonlarını şarj edebileceksiniz.” ifadesini kullandı.

Türkiye’de özel otobüs şirketleri, bir yıldan fazla bir süredir araçlarında ücretsiz internet hizmeti veriyor, ancak belediye araçlarında böyle bir hizmet ilk kez sunulacak.

Topbaş, 9,5 yılda İstanbul’a 60 milyar TL yatırım yaptıklarını ve yatırımların yüzde 55’ini ulaşıma ayırdıklarını ifade etti.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Başa Dön