Google


 İnstagram takipçisi arttırma programı 100bin hesap çaldı!

insLike Porgramı
Facebook, Twitter ve diğer birçok sosyal ağda arkadaş ya da takipçi kazanmak adına çeşitli hilelere başvuruluyor. Kullanıcıların takipçi kazanmak adına zafiyet göstermesi, bilgilerini paylaşması ve erişimlere izin vermesi hesapların çalınmasına sebep oluyor.

Hem Android hem de iOS mobil işletim sistemlerinde en çok kullanılan fotoğraf filtre / paylaşım uygulaması Instagram'da da az önce bahsettiğimiz takipçi kazanma yalanıyla kullanıcı bilgileri çalındı.

IntsLike isimli uygulama, Instagram kullanıcılarının bedava takipçi kazanabileceğini belirtiyor ve kullanıcıların verilerine erişim istiyor. Bu uygulamayı mobil cihazlarına kuran ve erişimlere izin verenler otomatik olarak tuzağa düşmüş oluyor ve Instagram kullanıcı bilgileri ve dolayısıyla hesapları çalınmış oluyor.

Instagram'ın yaptığı açıklama, IntsLike uygulaması aracılığıyla toplamda 100.000 kullanıcının hesabının bu sebeple çalındığı yönünde.

Durum farkedilince IntsLike uygulaması hem Android hem de iOS uygulama mağazalarından kaldırılıyor. Ancak, bu süre zarfına kadar zaten birçok kullanıcı tuzağa düşmüş oluyor.

Hesapların geri alınıp, alınamayacağıyla alakalı herhangi bir bilgi yok.

1 yorum:

  1. instagram takipiçin satın almak için https://crovu.com/ incelemiştim ama sizcedeiyi değilmi gerçekmiş üstelik

    YanıtlaSil

 
Başa Dön