Google

CHROME Kullanıcısı Olamnız Ve WHATSAPP SON SÜRÜM Kullanmanız Şart!!

 Basit mantıkla anlatmak gerekirse web.whatsapp'ı kullanabilmeniz için telefonunuzda aktif olarak Whatsapp'a bağlı olmanız gerekiyor. Yani telefonunuzdaki WhatsApp'ı anlık olarak bilgisayar ekranınıza yansıtıyor.

Uygulamayı kullanmak için telefonunuzdan burada bulunan QR kodu, son sürüm WhatsApp yüklü telefonunuza okutmanız gerekiyor. Ayrıca bilgisayarınızda da Chrome tarayıcı kullanmanız gerekli.
 Nasıl Kullanılır?
Uygulamayı kullanmak için telefonunuzda WhatsApp'ın son sürümü yüklü olması lazım. Bunu marketlerden kolayca güncelleyebilirsiniz. Güncelledikten sonra, telefonunuzdan WhatsApp'ı açıp, ayarlardan WhatsApp web'i seçiyoruz. Daha sonra Chrome üzerinden web.whatsapp.com adresine giderek, karşımıza gelen QR kodu telefonumuzdan okutuyoruz. İşlem bu kadar basit. Tüm konuşmalarınız artık bilgisayarınızın ekranına gelmiş oluyor.

WhatsApp kurucusu Jan Koum'un dediğine göre Apple'ın platform kısıtlamalarından dolayı, şimdilik iOs cihazlarımızda bu özelliği kullanamayacağız. Ancak ileride Apple WhatsApp için bu özelliği açar mı bilinmez.
WhatsApp'ın web uygulamasına burada bulunan linkten ulaşabilirsiniz.

Hata merkezi yorumu :
Tek sorun telefonla senkronize olmasi whatsapp serverlari üzerine yapılmamış.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Başa Dön