Google

Uygun ücrete teknolojik mahsulleri kullanıcıların beğenisine sunan BİM, bu defa kablosuz kulaklık satın almayı düşünen kullanıcıları amaç ediniyor .
  Xiaomi Redmi Airdots kulaklık satın almayı düşünenlere iyi bir haberimiz var. Piyasada 139 TL'ye satılan Xiaomi Redmi Airdots, ek olarak uygun tutardan BİM mağazalarına geliyor.



 Aktarılan bilgiye yönelik Xiaomi imzalı kablosuz kulaklık 6 Mart tarihinden bu yana BİM mağazalarında olacak. BİM mağazalarında 119 TL'den piyasaya takdim edilecek kulaklık, Bluetooth 5.0 bağlantıya sahip.



iOS ve Android'li cihazlarla uygun meydana gelen kulaklık Bluetooth yardımıyla mobil cihazlarla kablosuz kontakt kurabiliyor. Frekans reaksiyon aralığı 20-20kHz meydana gelen kulaklık, 2 kanallı bir kulaklık olarak dikkat çekiyor . Şarj kutusunda 300 mAh, her bir kulaklık parçasında 40 mAh pili içerisinde barındıran Redmi Airdots, en yüksek 2 saatte şarj oldu . bir ,5 saatte şarj edilebilen kulaklığın şarj kutusu ise tahmini 2 saatte şarj edilebiliyor.

1 yorum:

  1. Best slots games in the iGaming world - Dr.MCD
    Discover the best slots games in 제천 출장안마 iGaming world. Discover top 당진 출장안마 slots 대구광역 출장안마 games in iGaming 밀양 출장안마 world with our in-depth look at their 천안 출장마사지 games, bonuses,

    YanıtlaSil

 
Başa Dön