Google




Microsoft, apartmana, hotel ile cevap verdi..
Microsoft ve Sony arasındaki "yeni nesil konsol" savaşı, gittikçe garip bir hal alıyor!
Xbox One, 22 Kasım'da, Dünya üzerindeki 13 markette aynı anda satışa başlayacak. Tabii ki bu satışları desteklemek amacı ile, Microsoft reklam amaçlı bir çok aktivite düzenliyor. Bunların ilginç olanlarından biri ise, Paris'te karşımıza çıkıyor.

Microsoft, Paris'te yer alan bir binayı dekore ederek, Xbox One Oteli'ne çevirdi. Sony de, daha önce bir binayı dekore etmiş ve bu binaya "PlayStation 4 apartmanı" adını vermişti.

Xbox France'ın resmi Twitter sayfasında, otelin bazı fotoğrafları yayınlanmış durumda. Otel, tema olarak Xbox One üzerine kurulmuş durumda ve bildiğimiz, sıradan otellerden biraz farklı.

Bu otelde kalan kişilerin tek amacı konaklama değil. Otel içerisinde Xbox One demoları ile oynama imkanınız var. Farklar ise tabii ki bununla sınırlı değil. Xbox One temalı restorandan yiyecek ve içecek alabilir veya gecenizi Xbox One temalı odalardan birinde geçirebilirsiniz. Yayınlanan fotoğraflardan biri ise, tam olarak bu odalardan birini göstermekte.

"Ryse: Son of Rome" teması ile düzenlenmiş oda, içerisinde kalanları oyunun içerisinde hissettirmek amacı ile düzenlenmiş. Tabii ki oda içerisindeki ürünlerin, oyunun gerçekçi bir yansımasından çok daha rahat olduğunu söyleyebiliriz. Odada bulunan hançerler üzerine ise yorum yapmamak daha doğru olabilir. Bunların, odaya, insanların birbirlerini bıçaklamaları için konulmadığını tahmin etmek zor olmasa gerek.

Otelde bir gece kalmak için ödenmesi gereken fiyatın ne olduğuna dair bir açıklama yok. Ancak otelin Kasım ayı boyunca açık kalacağı söyleniyor. Eğer bu süre içerisinde yolunuz "Işıklar Şehri"ne düşer ise, bu otele uğramadan geçmeyin deriz...

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Başa Dön