Google



Dünyasının en eski ve popüler mesajlaşma uygulamalarından BBM, Android ve iOS işletim sistemleri için sunuldu.

Mobil uygulamalardan en eski mesajlaşma program olan Balcberry Messenger (BBM)efsanesi, Androdi ve iOS platformlarına geldi. BlackBerry’nin klavyeli modelleriyle bir zamanlar dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulamalarından biri olan BBM, 1 milyarı aşkın Android ve yüz milyonlarca iPhone ve iPad kullanıcısına sunuldu.
BlackBerry, dün blog sayfasından yaptığı açıklamada BBM’in bir gün içinde Google Play, AppStore ve Samsung uygulama platformunda belireceğini duyurdu. BBM’in Android ve iOS platformuna gelişi ilk olarak geçtiğimiz ay duyurulmuştu.
BBM indirmek isteyen kullanıcılar, BlackBerry’nin sayfasından uygulamaya erişebilecekleri gibi google Play ve AppStore’u da tercih edebilir. E-posta adresi girilerek yapılan indirme işleminin ardından kullanıcılara gönderilen e-posta, uygulamanın kullanıma hazır olduğunu bildirecek.
Yeni modelleriyle istediği başarıyı 2013′te elde edemeyen ve üçüncü çeyrekte 1 milyar dolar zarar eden BlackBerry, BBM efsanesiyle aradığı taze kanı bulabilir.

Kullanıcıların 21 Ekim Pazartesi gününden itibaren App Store ve Google Play’den ücretsiz olarak ulaşabildiği BBM uygulamasının hizmete açıldığı ilk 8 saat içinde 5 milyon kişi tarafından indirildiği açıklandı.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Başa Dön