Google


Samsung'un gölgesinde kalan Güney Kore merkezli Pantech, Android işletim sistemi ile çalışan yeni phablet cihazı Vega Secret Note'ı resmi olarak duyurdu. Samsung'un tanıtmış olduğu Galaxy Note 3'e rakip olan Vega Secret Note, parmak izi okuyucu sensörü ve stylus kalemi ile ön plana çıkıyor. Hem tablet bazında, hem de telefon bazında oldukça güçlü olan cihazın teknik özelliklerinden bahsetmek gerekirse;

Pantech Vega Secret Note, 5.9 inç büyüklüğünde ve 1920 x 1080 piksel çözünürlüğünde LCD ekrana sahip. Gücünü Qualcomm'un dört çekirdekli barındıran Snapdragon 800 yonga setinden alan cihaz, 3 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanı sunuyor. Android 4.2.2 Jelly Bean işletim sistemi ile çalışan Vega Secret Note, arka tarafında 13 megapiksel çözünürlükte kameraya sahip. Ön tarafında ise 2 MP'lik ikinci bir kamera yer alıyor. Ayrıca, kameranın alt tarafında parmak izi okuyucu sensörü de bulunuyor. Yaklaşık 190 gram ağırlığında ve 159.4 x 81.5 x 8.85mm boyutunda olan cihaz, 3200 mAh değerinde bataryaya sahip.

Siyah ve beyaz olmak üzere iki farklı renk seçeneği sunan phablet model, Güney Kore'de üç operatör üzerinden satışa sunulacak. Cihazın global pazara adım atıp atmayacağı şimdilik bilinmiyor. Tahmini kontratsız fiyatı ise 839 dolar.

Furkan Yaldız - Teknokulis : http: //www.teknokulis.com

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Başa Dön