Google

2013 CeBIT Fuarı açıldı. CeBIT  Fuarı dün açıldı. Fuara Türkiye'nin bir çok yerinden vatandaş, teknoloji tutkunları akın ediyor. Türkiye ve tüm dünyadan fuara yoğun ilgi var., CeBIT  Fuarı dün açıldı ve 27 Ekim Pazar akşamına kadar devam edecek. Fuarın tanıtım filmi de video sayfamozda izleyebilirirsiniz.

Avrasya'nın bir numaralı Bilişim, Teknoloji ve İletişim Platformu CeBIT Bilişim Eurasia ve CeBIT Sinerji Zirvesi Bilişim Dünyasını bir kez daha buluşturmaya hazırlanıyor.
CeBIT Bilişim Eurasia, Avrasya bölgesindeki bilişim firmalarının yanı sıra işinde bilişimi kullanan tüm dikey sektör firmalarını, kamu kurumlarını ve medya kuruluşlarını aynı çatı altında buluşturuyor. Makine, tekstil, lojistik, turizm, eğitim, sağlık gibi dikey sektörlerde faaliyet gösteren firmalar için CeBIT Bilişim Eurasia, karlılığı maksimize etmek, maliyetleri düşürme ve risk yönetimi açısından en doğru platform.

CeBIT Bilişim Eurasia 2013 Genel Tanıtım Broşürü
Rakamlarla CeBIT Bilişim Eurasia 2012
143.728 ziyaretçi
1.071 fuar katılımcısı ve sponsor firma
23 ülkeden katılımcı
93 ülkeden ziyaretçi
4.770 CeBIT Sinerji Zirvesi katılımcısı
İş bağlantıları açısından Avrasya'nın bu en etkin bilişim platformunda yerinizi ayırtarak bu büyük başarıdan işinizde yararlanabilirsiniz.
Gelecekteki iş stratejilerinin temel bir parçası olan bilişim, hemen her sektörde yeni iş alanlarının açılmasını ve sektörün büyümesini sağlıyor.
Sektörün ihtiyaçları ve eğilimi doğrultusunda yenilenen yapısı ile CeBIT Bilişim Eurasia 2013 yılında, sektördeki bu hızlı gelişime ayna tutarak şirketlerin günümüzdeki ihtiyaçlarına yönelik doğru çözümler sunacak.
CeBIT BİLİŞİM EURASIA'NIN DÖRT PLATFORMU

CeBIT Bilişim Eurasia 2013, bilişim teknolojileri tedarikçilerini ve kullanıcılarını birbirini tamamlayan 4 ayrı platformu bir araya getirerek size ticari bir fuardan fazlasını sunar. Teknoloji tedarikçilerini ve kullanıcılarını bir araya getirir; uzmanlar, kamuoyu oluşturanlar, üst düzey karar vericiler için uluslararası bir buluşma noktasıdır. Dört farklı platformdan oluşan formatımızın yanı sıra çok çeşitli hizmetlerimiz ve profesyonel çözümlerimiz sayesinde hedef kitlenize etkili bir yoldan ulaşabilir, yeni satış potansiyelleri yaratabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Başa Dön